Just-in-time, ook bij de arbeidstijd

De toename in het vrachtvervoer en de snelst mogelijke levertijden vragen om een nauwkeurige planning en aansturing van personen, goederen, voertuigen en routes. Workforce Management creëert de benodigde flexibiliteit voor een exacte, kostenefficiënte personeelsinzet en staat garant voor een goede economische planning.

Download Best Practice

Best Practice kosteloos downloaden

Hoe dit er in de praktijk uitziet kunt uw lezen in onze Best Practice brochure „Just-in-time“.

ATOSS Best Practice (pdf, 9446 KB)
ICT & Logistiek

BEZOEK ONS OP DE ATOSS STAND IN HAL 3, STAND B094!

Van 28 – 30 Novemeber zijn wij op de ICT & Logistiek beurs bij de Jaarbeurs in Utrecht. We nodigen u hartelijk uit voor de presentatie: „Workforce Management – slimme inzet van uw meest waardevolle resources“ op woensdag 29 November tussen 13:15 – 13:45 en donderdag 30 November tussen 12:30 – 13:00.

We zijn erg benieuwd naar uw organisatie en uitdagingen en vertellen u graag meer over onze innovaties op het gebied van Workforce Management. Graag maken wij een persoonlijke afspraak met u, click hier om een afspraak met ons te plannen.

Rainier van't Woud

Contact

ATOSS SOFTWARE AG
NEWTONLAAN 115
3584 BH UTRECHT

Rainier van't Woud
Account Manager

T +31 302 106028
E sales@atoss.com

Over ATOSS Software AG

Workforce management zit al bijna 30 jaar in het bloed van ATOSS. Bijna 5.000 klanten in meer dan 40 landen vertrouwen dagelijks op onze innovatieve workforce management oplossing. Dat er zoveel klanten voor ATOSS hebben gekozen, komt omdat ATOSS een pionier is op het gebied van workforce management. Wij hebben heel goed voor ogen hoe we het leven op de werkvloer kunnen verbeteren en hoe we waarde kunnen creëren voor onze klanten. We creëren waarde door het verhogen van de efficiëntie van personeel, maar ook door het verhogen van de medewerkers- en klanttevredenheid.

ATOSS levert meerwaarde op drie gebieden: consulting, software en professional Services.