SUCCESVOL EERSTE HALFJAAR

ATOSS zal in 2019 constant blijven groeien. Zowel de omzet als het bedrijfsresultaat steeg in de eerste helft van het jaar met meer dan tien procent. Bovenal is de voortzettende en indrukwekkende ontwikkeling in de cloudsector een stevige pijler voor het voortdurende succes.

WIJ ADEMEN WORKFORCE MANAGEMENT

Geen scenario is te complex en geen bedrijf is te groot of te klein voor ons. Wij hebben op alle uitdagingen een passend antwoord - of het nu gaat om tijdregistratie, klassiek tijdmanagement, intuïtieve self services, mobiele apps, gedetailleerde forecasting, veeleisende personeelsplanning of strategische capaciteitsplanning. In de cloud of on premises. Wij ademen Workforce Management. Dag in, dag uit.

Wij ademen Workforce Management

Geen scenario is te complex en geen bedrijf is te groot of te klein voor ons. Wij hebben op alle uitdagingen een passend antwoord - of het nu gaat om tijdregistratie, klassiek tijdmanagement, intuïtieve self services, mobiele apps, gedetailleerde forecasting, veeleisende personeelsplanning of strategische capaciteitsplanning. In de cloud of on premises. Wij ademen Workforce Management. Dag in, dag uit.

WAAR U ONS PERSOONLIJK KUNT ONTMOETEN

Zukunft Personal Europe
-  | Keulen

Op Europa's grootste vakbeurs voor beslissers in HR, kunt u onze softwareportfolio live ervaren. Kom gewoon langs bij onze stand A.10 in hal 3.2. We vertellen u graag meer en we geven we u graag persoonlijk advies. We hopen u in Keulen te ontmoeten tijdens het belangrijkste evenement van dit jaar.

PLANMEN WFM CONGRES
 | Doorn

Wilt u het verborgen potentieel van uw personeelsinzet vrijmaken? En weten hoe u tegelijkertijd het concurrentievermogen, de service, kwaliteit, compliancy, werknemerstevredenheid en toekomstbestendigheid van uw bedrijf kunt verhogen? Ontmoet ATOSS dan op vrijdag 20 september bij het PlanMen congres!

ICT & LOGISTIEK
-  | Utrecht

Zeer dynamische ordersituaties, kortere levertijden, gebrek aan geschikt personeel, de digitale en technologische transformatie van ‘Industrie 4.0’ en strengere wetgeving leiden tot grote personele uitdagingen. Bezoek ons op de beurs ICT&Logistiek en ontdek onze Workforce Managementoplossingen ‘just-in-time’.

30 MINUTEN WORKFORCE MANAGEMENT IN RETAIL
 | 12.09.2019 | 11:00 – 11:30 UUR | VOOR RE­TAILBEDRIJVEN

Hoe maakt u in de retailsector een écht nauwkeurige forecasting van de personeelsinzet en een optimale personeelsplanning voor uw winkelbedrijf, vestiging of afdeling, op basis van alle relevante factoren en data? Welke blindspots moet u vermijden en welke resultaten behaalden klanten als Hornbach en Lacoste?

30 Minuten: Workforce Management in de logistieke sector
 | 01.10.2019 | 11:00 – 11:30 UUR | VOOR LOGISTIEK, TRANSPORT EN WAREHOUSING

Hoe maakt u in de zeer dynamische logistieke sector een écht nauwkeurige forecasting van de personeelsinzet en een optimale personeelsplanning - ook voor ploegendiensten - op basis van alle relevante demand drivers en data? Welke blindspots moet u vermijden en hoe helpt ATOSS klanten als Rhenus Logistics?

 

Met onder andere strak op elkaar afgestemde dienstroosters, innovatieve ploegenroosters, overzichtelijke stoplichtweergaves, meervoudige kwalificaties en leeftijdsgebonden dienstroosters, creëren wij flexibele capaciteitsplanningen. Zonder deze flexibiliteit is Industrie 4.0 op korte termijn niet op alle niveaus mogelijk.

Klaus Höfer | Head of Industrial Engineering
thyssenkrupp Packaging Steel

Vier eenvoudige stappen om uw ATOSS-oplossing te vinden

Wilt u snel beoordelen welke Workforce Management oplossing het beste bij uw bedrijf past? Dan biedt de ATOSS Solution Finder uitkomst! Vink uw wensen aan en u ziet direct het resultaat. Wij hopen u hiermee interessante inzichten te geven waarmee u uw processen en resultaten kunt verbeteren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

ATOSS In Cijfers

ATOSS oplossingen zijn in
42
landen in gebruik
ATOSS telt meer dan
6.500
klanten wereldwijd
ATOSS is sinds meer dan
30
jaar succesvol

Carrière bij ATOSS

Ben je student, afgestudeerd of professional en op zoek naar een boeiende uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij staan open voor nieuwe collega’s die samen met ons de wereld van Workforce Management in beweging willen brengen. Geïnteresseerd? Bekijk dan gerust onze vacatures. Tot snel!